logo

Zakaj delati prav
z mano?

“Želim si, da moji izdelki niso le ena od vsebin, ki jih prezreš na socialnih omrežjih, ampak ena od tistih, ki ti pustijo nekaj več.”

Ljudje smo že od nekdaj radi poslušali zgodbe. In še vedno jih. To je ena od stvari, ki se po mojem mnenju ne bo nikoli spremenila. Sploh danes, ko se v poplavi kratkih vsebin noben zares ne osredotoča nanjo.

Vsi kreiramo samo za to, da pritegnemo pozornost in tekmujemo za všečke in komentarje in pri tem pozabljamo na sporočilo.

In tukaj se mi zdi, da sem drugačen. Ja, veliko je ljudi, ki zna kvalitetno posneti video, uporabljati luči za lepo svetlobo in pozna filmske tehnike.

Ampak, kjer se mi zdi, da sem jaz lahko boljši, je ta aspekt storytellinga, ki ga jaz pri mojem delu obožujem.
Pri vsakem projektu se vedno najprej osredotočim na to, kaj želimo sporočiti in kakšne emocije želimo vzbuditi pri gledalcu. Želim si, da moji izdelki niso samo ena od vsebin, ki jih prezreš na socialnih omrežjih, ampak ena od tistih vsebin, ki ti pustijo nekaj več.

In izjemno rad sodelujem z ljudmi, ki cenijo takšen način ustvarjanja. Več pa lahko izveš v videu zgoraj.

Mnenja strank

 • “Posnela sva dva videa in pričakovanja so bila presežena. Na snemanju je bilo sproščeno in zabavno, ampak profesionalno. Absolutno priporočam.”
  - Besart Zeqiri, Hiša Brivcev Ljubljana
 • “Prvi spot ki smo ga snemali z Ažbetom je bila res ena top izkušnja. V bistvu nisem vedel sploh kaj pričakovati, ampak smo se ful zabaval, bil je sproščen vibe, skratka vse je šlo po maslu. Na koncu je nastal en top projekt. Se veselim nadaljnjega sodelovanja!”
  - Matic Pavlič
 • “Ažbe je preprost povedano eden izmed najbolj sproščenih ljudi s katerimi lahko sodeluješ. Izjemno kreativen in odprt za učenje. Pripravljen je marskej pomagati in narediti kar ga pri njegovih letih res razlikuje od drugih. Defenitivno prihodnost slovenskega film-makinga.”
  - Aljaž Lukan, ustvarjalec pri 916Hub
 • “Z Ažbetom smo bili izredno zadovoljni, saj je svoje delo opravljal zelo profesionalno, hkrati pa je bil vedno na voljo za kakršenkoli nasvet, ko smo ga potrebovali. Njegov izdelek nas je zelo navdušil, saj je upošteval vse naše želje in ideje!”
  - Taja Pipan, predstavnica BK Medvode
 • “Delati z Azbetom so sanje vsakega, ki stopi pred kamero. Sproščen, prilagodljiv, upoštevajoč in s super idejami. Vsako snemanje z njim hitro mine.”
  - Adam Jakupović

Mnenja strank

Stopite v stik
Copyright ©2024 by Ažbe Železnik. Designed by  Eva Maier.
Copyright©2024 by Ažbe Železnik.
 Designed by  Eva Maier.